Själsliga och mediala behandlingar

Själsliga och mediala behandlingr i Göteborg

Mitt namn är Anna Ödegaard och arbetar som medium och ger andlig vägledning samt SER terapeut (samtal & regressions terapi)

För mer info maila mig på info@annasportal.se

Boka tid för mediala behandlingar här bkpam2144988_bokadirektdermapeel

Andlig vägledning, regression och medium

Vid andlig vägledning/ psychic reading ser jag mycket i bilder och förmedlar om bakgrund och var du befinner dig idag. Känner in energier, dofter och även namn kommer. Förmedlar personer som finns i din väg t ex kärlek. Om framtiden och ”vad som komma skall” kan jag se vad som finns i din väg och ge bekräftelse.
Men allt är inte meningen att vi skall veta. Många ggr handlar det om personlig utveckling för att nå målet/ önskan och syftet med ditt liv och att du har ett val själv. Allt detta kommer till mig via guider, anhöriga, högre energier och en stark intuition.

Som medium förmedlar jag kontakt med nära och kära på andra sidan.

SER terapi är en djupare kontakt med ditt inre. En alternativ terapi med inslag av visualisering, bildterapi, andningsövningar mm.

 

MEDIUM & VÄGLEDNING

Kontakt med nära och kära. Ljusa och upplyftande möten. Läser av personer på energiplan s k PSYCHIC READING.

  • 45 min – 750 kr

MEDIAL TAROT

Lägger en stjärna inom olika områden som kärlek/relationer, ekonomi, hälsa, din utveckling under perioden, svar från ditt högre jag. Du får gärna ställa egna frågor. Förutom att läsa i korten förmedlas mediala budskap.

  • 45 min- 750 kr

MEDIUM TAROT 2 för 1

Du och en vän delar på en tid. (45 min) Sessionen kan innehålla själslig vägledning, Tarot och kontakt med andra sidan.

  • 45 min- 750 kr

 

REGRESSIONS TERAPI

Upplevelse baserad och går tillbaka i tiden/minnet. Fördjupar minnen och löser blockeringar. Få förklaring till varför du mår som du gör och när den känslan uppkom första gången. Som litet barn eller vid en annan händelse kan upplevelsen varit för smärtsam och förträngts. Dessa minnen lagras ändå i kroppen och följer med i livet. Symptom kan uppkomma senare som t ex nedstämdhet oro eller ångest.

I TIDIGARE LIV REGRESSION

Här får du svar på  lärdomar du utvecklat liv efter liv, din själsfamilj, varför du dras till en viss kultur. Intressant att ”bara” få uppleva ett tidigare liv. Regressionen sker under en lättare hypnos och det du upplever spelas upp som en film för ditt inre.

  • 90 min- 1100 kr

  • 120 min- 1300 kr

 

REGRESSION EMOTIONELL RESA

Upplevelse baserad och fokuserar på en specifik känsla som hindrar dig att komma vidare och vill få en bättre förståelse för.T ex att känna ilska, skuld eller skam, vad bottnar det i och vad är den underliggande känslan tills du når din källa.

  • 75 min- 900 kr

 

REGRESSION FYSISK RESA I KROPPEN

Upplevelse baserad upptäcktsresa inne i kroppen där din egna kroppsvisdom vägleder och får kontakt med ett minne eller personer som berört. Avslutas med en lägereldprocess med samtliga inblandade där var och en får säga sitt. Upplevs läkande för kropp och själ.

  • 75 min- 900 kr

 

REGRESSION HUVUDGUIDE

Upplevelse baserad. Möt din huvudguide och änglar. Få information om din livsväg. När du söker förnyelse och inte kommer vidare.

  • 75 min- 900 kr

 

SERTERAPI

En alternativ terapi med inslag av, förutom samtalet, traditionell psykologi, visualisering, symbolterapi, drömmar, EFB- energy flow breathing, psykosyntesövningar mm.

  • 60 min- 700 kr

 

Om Oss skönhetssalong i Göteborg

Vi är din skönhetssalong i Göteborg som erbjuder de mest eftertraktade behandlingarna inom skönhet, själ och kropp. Våra professionella medarbetare arbetar alltid med kunden i fokus. Vi erbjuder ett brett utbud med behandlingar inom allt för kropp och själ, frisör till medium.

 

Boka Tid