Spa peeling

Spa & kropps peeling som effektivt & skonsamt tar bort döda hudceller, ökar blodcirkulationen och relaxar kroppen.

Boka din behandling direkt hos Johanna via vårt onlinebokningssystem  bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Spa och kropps peeling

Inpackningar med Maria Åkerberg DeepSkin Organics

Tio anledningar att välja Svensk Hudvård från Maria Åkerberg

1.  Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp
3. Hög kvalitet till ett bra pris
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt – högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga
8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter

Priser

  • Salt Scrub White Chocolate (Maria Åkerberg)Vår lyxigaste kroppspeeling. Huden får tillbaka sin lyster och känns härligt återfuktad! Salt Scrub White Chocolate är en peeling med en ljuvlig kombination av Havssalt, vegetabiliska oljor, Kakaosmör och Vanilj.Havssaltet rengör, exfolierar och återmineraliserar huden. Kakaosmör och Vaniljextrakt ger en doft av vit choklad och tillför antioxidanter som får dig att må bra och ger dina sinnen lugn och ro.
    – 70 minuter, 995 kr
  •  Salt Scrub Energy (Maria Åkerberg) – Oljebaserad kroppspeeling med Havssalt och en uppfriskande doft. Salt Scrub Energy är en ljuvlig kombination av Havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt huden som lämnas mjuk, len och väldoftande. En mycket effektiv kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud.
    – 70 minuter, 995 kr
  • Peeling med Anticellulit inpackning  (Maria Åkerberg) Förbättrar blodcirkulationen och motverkar celluliter. Rensar ut slaggprodukter och överflödig vätska. Uppstramande effekt. Motverkar finnar och oren hud. Förebyggande. Avslappnande och peelande behandling. Drick mycket vatten före, under och efter behandlingen. Det underlättar för kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Undvik för mycket socker och spannmål. För bästa resultat rekommenderas fem till tio behandlingar, en per vecka. Bör undvikas om du är gravid eller ammar.
    – 70 minuter, 995 kr

 

Maria Åkerberg Veganinformation

Vi har många produkter som är veganska. De enda ingredienser som inte är veganska som vi använder oss av är Honung och Bivax.  Vi använder Honung i två badprodukter; Aroma Bath Orange & Honey och Baby Bath. När det gäller Bivax så finns det i de flesta cremer och makeup så som Face Balm, Hand Cream, Baby Care, Lip Care, Foundation, Lip Gloss m.m. Det enklaste för dig är att läsa igenom ingrediensförteckningarna på förpackningen eller på hemsidan. Allt står även i våra produktkataloger. Honung betecknas Mel (Honey). Bivax finns i två olika varianter, Cera Alba (Beeswax) vitt bivax från svenska biodlingar som är renat från pollen, den andra heter Cera Flava (Beeswax) gult bivax från svenska biodlingar och är ej renat från pollen.

Våra produkter och ingredienser är inte testade på djur och är GMO-fria. Naturligtvis ekologiska. Vi använder glycerin från Rapsolja och vi tar det aldrig från slakteriavfall. Det Squalane (Vegetable) som vi använder utvinns från Olivolja. Det finns Squalane som utvinns från hajar, men det finns inte hos oss.

Läs mer om vår kropps peeling här

 

Kundrecensioner

Felicia L.

Jätte duktig och super trevlig!😇

Betyg: 5

Meri K.

Professionell, nogrann och jättetrevlig!

Betyg: 5

Anna-Lena W.

Tack Johanna för bästa 2 timmarna hos dig med ansiktsbehandling Delux Såå nöjd men så är du också den bästa .

Betyg: 5

Hilma L.

Otroligt trevlig och professionell personal! Gjorde färgning av fransar och bryn samt formning av bryn. Blev jätte nöjd med resulterat. Kommer definitivt tillbaka!

Betyg: 5

Boka Tid