Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro – kraftigaste skinnboostern för återfuktning

Jalupro Super Hydro är en ny kraftfull  skinnbooster som innehåller en hudföryngrande cocktail med 7 aminosyror och 3 peptider som aktiverar och stimulerar kroppens produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra likt mesoterapi. Likt Profhilo så har Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg. n som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Boka behandlingar direkt via vårt onlinesystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Hur verkar Jalupro Super Hydro?

Jalupro Super Hydro verkar hudföryngrande genom att återfukta huden samtidigt som den stramar upp och förbättrar hudens spänst och elasticitet och minskar rynkor och fina linjer. Jalupro Super Hydro boostar även cellförnyelsen. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. Genom att injicera hyaluronsyra med aminosyror och peptider så aktiveras olika typer av kollagen och elastin. Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte Jalupro Super Hydro behandling någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka åter fuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Hur går behandlingen med Jalupro Super Hydro till?

Jalupro Syper Hydro är en injektionsbehandling som utförs vanligen i två steg med 4 veckors mellanrum. Produkten injiceras i totalt 13 punkter (vid behandling av ansikte) och sprider sig därefter själv jämt i vävnaden. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och reagerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud.

Vilka områden kan man behandla med Jalupro Super Hydro?

Utöver ansiktet kan man även behandla områden som hals, dekolletage, händer och armar som normalt sett är svårbehandlat med traditionella fillers

När väntas maximal effekt behandling med Jalupro Super Hydro?

Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis och håller sedan i ca 5-6 månader. För bibehållet resultat rekommenderas en uppföljande behandling var 6:e månad.

Pris Jalupro Super Hydro

  • 1 besök – 3500 kr

  • 2 besök (kurbehandling) –  6000 kr

Rekommenderat är att utför minst två besök med en månads mellanrum och sedan följa upp med en behandling var 6:e månad

 


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Trådlyft och Injektionsbehandlingar hos Patrik

Klicka här

 

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid