Fillers

Fillers behandlingar

Restylane, Stylage, Juvéderm, Teoxane, Belotero

På Gothia Kliniken utför vi bland annat läppforstoringar, rynkreducering, tear trough, hudföryngringar och estetisk formgivning med s:k fillers: Restylane, Stylage och Juvéderm. Vår behandlare är Legitimerade Sjuksköterska och certifierad för injektioner med Fillers, Profhilo, Botox samt Belkyra och har mycket lång erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Frågor & Svar

Vad är fillers?

Fillers består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. En tredjedel bryts ned och ersätts varje dag och mängden hyaluronsyra minskar kraftigt med åldern vilket gör att vi upplever att huden förlorar elasticitet, volym och spänst. På Gothia Kliniken använder vi bland annat Restylane, Stylage, Profhilo, Teoxane, Belotero och Juvéderm. Alla dessa är en gel som består av stabiliserad hyaluronsyra.

Vad kan behandlas med fillers?

Exempel på behandlingar är Läppförstoringar, tear trough, reducering av rynkor, volym i kindben, nasoglabialveck, mungipor och mycket mer kan man behandla med fillers. En fillerbehandling är lämplig när du:

 • har djupa eller markerade linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen
 • behöver mer volym i områden som kind, käklinje eller läpp
 • har en ojämn näsa som du önskar jämna ut. (Denna behandling utförs endast av läkare och vid en konsultation får du reda på om behandlingen är lämpad för just dig.)
 • har ärr eller insjunkna områden orsakade av till exempel acne eller andra hudbesvär
 • Vitalisering för att få lyster, strama upp och reducera minder rynkor

Ofta kombinerar man en fillerbehandling med botulinumtoxin mot rynkor och fina linjer som orsakats av mimik och ansiktsrörelser.

Hur går en behandling med fillers till?

Under en konsultation bestäms vilken produkt av tex. Restylane, Stylage, teoxane och Juvéderm som passar bäst just för dina önskemål. Produkterna är flexibla och användbara till olika behandlingsområden och vissa fillers är anpassade just för läppar. Med Restylane, Stylage och Juvéderm läpprodukter kan du välja storlek, öka mjukheten och lenheten samt återställa den naturliga fuktbalansen i dina läppar, allt i en enkel, föryngrande behandling. Gelén injiceras i huden för att på ett effektivt sätt släta ut oönskade rynkor, skapa volym och markera konturer samt föryngra huden. Det finns lite olika tekniker att använda sig av En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara.

När får jag resultat och hur länge håller fillers?

Med hjälp av fillers kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat. Resultatet av en enda behandling kan ses omedelbart och kan vara upp till ett år. Genom att gå på en kostnadsfri konsultation så kan vi skräddarsy den behandlingen som passar just dig.

Vilka är de vanligaste behandlingsområdena med fillers?

 • Från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket, fillers)
 • Påsar, veck under ögon (tear trough, fillers)
 • Kinderna och hakan (form, volym och kontur, fillers)
 • Läpparna (volym och kontur, fillers)
 • Näsrygg (korrigering, fillers)
 • Mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor, fillers/Botox)
 • Pannrynkor (Botox)
 • Rynkor kring ögon (kråksparkar, Botox)

Klicka här för att se behandlingsbilder på Injektioner  med Restylane Juvèderm, Stylage, Belotero, Teoxane, Botox mm

Vad ska jag tänka på innan behandlingen?

Undvik blodförtunnande medel för att minska risken för blåmärken. Undvik smärtstillande mediciner som Ipren (Ibuprofen), Voltaren (Diklofenak) och Naproxen en vecka innan behandling. Undvik Omega 3 två veckor och alkohol minst fem dagar innan ditt besök. Tar du blodförtunnande mediciner så som Waran, Trombyl eller Elequis så kontakta kliniken innan du bokar din behandling samt kontakta din läkare för eventuell nedtrappning av dessa mediciner innan behandling.

Är fillers säkert?

Hittills har miljontals fillerbehandlingar med hyaluronsyra utförts på människor i hela världen. Ett stort antal kliniska studier har också genomförts för att utvärdera resultat och biverkningar av dessa fillerinjektioner. Hyaluronsyrafillers har en hög toleransgrad och en fastställd säkerhet. Trots det medför de vissa risker, och före behandlingen bör du diskutera alla potentiella risker och fördelar med din behandlare. En välutbildad behandlare vet hur man hanterar bieffekter. Precis som vid andra typer av behandlingar är det viktigt att välja en kvalificerad behandlare som använder beprövade produkter av bevisad kvalitet. På Gothia Kliniken utförs all injektionsbehandling av Patrik som är en mycket erfaren och välutbildad specialistsjuksköterska och det finns även en kontaktbar ansvarig läkare. Vår sjuksköterska är certifierad och godkänd av Estetiska Injektionsrådet och vi är alltid uppdaterade och utbildade i att använda de nyaste och säkraste teknikerna och märkena.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

Låt huden vara och bär inget smink 24 timmar efter behandlingen då huden blir mer mottaglig för infektioner pga nålsticken. Ingen träning, alkohol eller flygresor för än 72 timmar efter behandlingen. Undvik att sola på det behandlade området i ca 14 dagar och/eller använd högt solskydd. Meddela din behandlare om att du fått fillersbehandling om du till exempel ska genomgå någon annan typ av behandling i ansiktet veckorna efter din behandling. Vänta med tandläkarbesök 14 dagar.

Priser

Restylane, Stylage, Juvéderm, Teoxane, Belotero

 • 1 ml volym och formgivning 3500 kr – Läppar, Näskorrigering, Kindben, Hakvinkalar, Glabella, Nasoglabialveck mm
 • 1 ml Vitalisering 2500 kr – Rökrynkor, Uppstramning ansikte, Finare rynkor mm (rekommenderas i 3 stegsbehandlingar 20% i rabatt ges då)
 • 0,5 ml läppfiller 2800 kr – För små korrigeringar eller för en liten volymökning av läppar.

Konsultation – Gratis

 

fillers göteborg

Boka tid för fillers

Har du några frågor kring våra injektionsbehandlingar? Vår legitimerade personal har en lång erfarenhet kring fillers och Botox. Vi svarar gärna på dina frågor eller bokar en tid för behandling med fillers direktnummer 0737 – 88 30 71 eller via bokningsystemet.

Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Trådlyft och Injektionsbehandlingar hos Patrik

Klicka här

Boka Tid