Microbotox / Microtoxin

Microbotox / Microtoxin på Gothia Kliniken, för minskade porer, lyster och glow i ansikte.

Microbotox, cocktailen som ger din hud lyster och ton. Behandlingen med Microbotox går ut på att en behållare fylls och mixas med ett anti-age serum (vitaminer, antioxidanter, mineraler), en fuktgivande fillers samt en låg dos med botox.

Boka din Microbotox direkt via vårt onlinebokningssystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Microbotox, Cocktailen som ger din hud lyster och ton

Behandlingen med Microbotox går ut på att en behållare fylls och mixas med ett anti-age serum (vitaminer, antioxidanter, mineraler), en fuktgivande fillers samt en låg dos med botox. Denna fantastiska mix blandas i en behållare och stämplas sedan ned i huden med hjälp av 20 små tunna guldnålar som hjälper preparatet att verka i dermis. Den låga dosen botox förändrar inte muskelrörelserna i detta avseende. Botoxen är i detta fall till för att släta ut fina linjer och rynkor samt minska porer och talgproduktion. Hela mixen skapar ett fint ”glow” och ger en fantastisk lyster till ditt ansikte.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen tar ca 40 minuter där mixturen stämplas ned i huden (dermis) med hjälp av 20 små tunna guldnålar. Full effekt av behandlingen uppnås efter 14 dagar. Resultatet är individuellt och är beroende på varje enskild individs biologiska arv, ålder samt vilka hud-rutiner man har i övrigt. Bästa effekt ses om man gör återkommande behandlingar med microbotox som en kur med 3 – 4  beh med 4 veckors intervall därefter engångskurer med ca 6 månader i mellan. Direkt efter en microtoxin behandling kan huden kännas lätt värmeökad samt ha en lättare rodnad som försvinner snabbt.

När ser man resultat?

Man börjar se resultat efter ca 2 veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter ca 6 månader

Fördelar med Microbotox

 • Ger en hudföryngring
 • Slätar ut fina linjer och rynkor
 • Motverkar fet hy
 • Förbättrar rosacea
 • Ger huden en fin lyster
 • Reducerar uppkomsten av acne
 • Ger huden bättre elasticitet
 • Minskar porer och talgproduktion
 • Reducerar acneärr

Pris Microbotox / Microtoxin (ansikte, dekolletage eller hals)

 • Microbotox 1 gång – 2900 kr (te.x. innan speciellt event, uppfräschning)
 • Microbotox 3 gånger kur – 6900 kr

Boka tid för microbotox, fillers eller behandlingar med Botox

På Gothia Kliniken utför vi även läppforstoringar, rynkreducering, tear trough, hudföryngring och estetisk formgivning med s:k fillers: Restylane, Stylage, Juvéderm, Teoxane mm. Vi behandlar även rynkor med Botox/Azzalur och dubbelhakor med Belkyra samt ansiktslyft med trådar sk PDO V-soft trådlyft. Vår behandlare är Legitimerade Sjuksköterska och certifierad för injektioner med Fillers, Botox, Belkyra samt trådlyft och har mycket lång erfarenhet av injektionsbehandlingar. Har du några frågor kring våra injektionsbehandlingar? Vår legitimerade personal har en lång erfarenhet kring fillers, Restylane och Botox. Vi svarar gärna på dina frågor eller bokar en tid för behandling med microbotox eller fillers injektioner på direktnummer 0737 – 88 30 71.


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Microbotox, Trådlyft och Injektionsbehandlingar

Klicka här

Boka Tid