Hälsa och Livsstilskonsultation

Vi lever i ett samhälle  där vår kropp och själ utsätts för olika prövningar och belastningar. Stress, virussjukdomar, hög arbetsbelastning, dåliga matvanor mm hör till vardagen. Ibland kan man behöva stanna upp, landa i sig själv och ta kontroll över sin livssituation för att stärka sin kropp.  Vi vill alla må bra, helst så bra som möjligt. Livet blir liksom enklare och roligare då. Ibland behöver man dock någon som stöttar, vägleder och pushar på i rätt riktning för att må bättre och nå målet.

 

Boka din behandling direkt hos Johanna via vårt onlinebokningssystem   bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Vägen till välmående

Vägen till hälsan går via munnen och matstrupen ner till Magen och vidare ut i tarmarna. Magen är ingen skitsak är den i fas ökar tex stresshanteringen, immunförsvaret och energin. Det finns mycket att tänka på. Och mycket du kan göra för att må bra, vara glad, ha energi, mjuka leder och lugn mage. Din mage är din vän. Tar du hand om den, så tar den hand om dig. Tarmarna är tätt kopplade till hjärnan. Nya forskningsrön visar att krånglande mage och tarm inte bara kan ge gaser, förstoppning och mag-katarr – utan även leda till depression! Kopplingen mellan hjärnan och magen (som kallas ”vår andra hjärna”) är oerhört viktig. En anledning till att magen kallas ”den andra hjärnan” är att alla de hormonella signal- substanser som har identifieras i hjärnan även finns i tarmarna. Bland annat bildas 95 procent av kroppens serotonin här! Tarmens bakterier står i kontakt både med mag-tarmkanalens egna nervsystem och med kroppens immunförsvar.

Ibland behöver man någon som stöttar, vägleder och pushar på i rätt riktning. Med enkla tips, behandlingar och kosttillskott så kan vi hjälpa dig i att hitta rätt väg till att ta kontroll över livsstilen som leder till välmående från hjärna till mage, ja ända ut i fingertopparna.

Med många års erfarenhet inom hälsokost, träning och friskvård så hjälper vi dig att tillsammans göra upp en enkel plan för ditt nya friskare och mer energifulla liv.

 

Pris Hälsa och Livsstilskonsultation

  • 1 besök – pris 700 kr

Boka direkt hos Johanna på tel: 0760 – 53 43 93

 

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid