Massage

Avkopplande massage

I en stressig vardag är det lätt att glömma bort att ta hand om sig själv. Boka en tid för massage hos vår massageterapeut Johanna så hjälper hon just dig med dina specifika problem med kroppen. Här möts du av serviceinriktad personal i en avkopplande och lugn atmosfär. Unna dig själva eller någon som du bryr dig om en avkopplande massage på Gothia Kliniken i Göteborg

Boka din behandling direkt hos Johanna via vårt onlinebokningssystem  bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Våra behandlingar:

Har du ont i kroppen, är trött och stressad? Behöver du koppla av? Kom in för en avkopplande massage hos Oss så hjälper våra duktiga massörer just dig med dina behov. Det är bevisat att massage är den bästa behandlingen mot onda besvär, inte läkemedel.

Klassisk massage – en uppmjukande massage

Den klassiska behandlingen är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Den klassiska behandlingen är handfast och djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Den klassiska behandlingen är handfast och djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Det är bevisat att massage är den bästa behandlingen mot onda besvär och för ett ökat välbefinnande, inte läkemedel.

Lång erfarenhet

Med hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen hjälper vi dagligen personer med stel och öm muskulatur för ett ökat välmående. Vi är lyhörda och ser alltid till att vårda din kropp med en mjukgörande behandling. Unna dig själv en stund av totala avkoppling och välmående på Gothia Kliniken i centrala Göteborg. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka en tid för en avkopplande massage.

Boka en tid för behandling

Hos oss kan du slappna av och njuta av vår avkopplande miljö. Har du några frågor eller vill boka en tid på vår salong? Välkommen att kontakta oss – vi är din skönhetsklinik i Göteborg som alltid sätter kundens välmående i fokus.

Prislista för våra behandlingar

 • Klassisk ryggmassage – 30 minuter, 545 kr – Muskelmassage med varm massageolja. 
 • Klassisk halvkroppsmassage – 45 minuter, 695 kr – Muskelmassage med varm massageolja. 
 • Klassisk helkroppsmassage  – 60 minuter, 845 kr Muskelmassage med varm massageolja.
 • Klassisk helkroppsmassage – 90 minuter, 1415 kr – Muskelmassage med varm massageolja. 
 • Ansikts och Skalpmassage – 30 minuter, 445 kr – Bli av med spänningshuvudvärk och stressa ned. Avslappnande behandling för ansikte och skalp. 
 • Bodyscrubb med lätt massage – 40 minuter, 495 kr – Perfekt för att bli av med döda hudceller och skrubba rent huden te:x inför en soldusch eller resa. 
 • Energikick ryggmassage – 70 minuter, 895 kr – Med uppiggande eteriska oljor samt ansiktsrengöring, ansiktsmassage, stärkande mask samt crème.
 • Spa massage – 45 minuter, 645 kr – En mjuk behandling för att relaxera och öka ditt välbefinnande med varm massageolja.
 • Spa massage – 60 minuter, 795 kr – En mjuk behandling för att relaxera och öka ditt välbefinnande med varm massageolja.
 • Spa massage – 70 min – 895 – En mjuk behandling för att relaxera och öka ditt välbefinnande med varm massageolja.
 • Healingmassage – 70 minuter, 895 kr – Avslappnande massage med mandelolja som avslutas med healing för att balansera kropp och själ. Relaxerar och ger ny energi och kraft för vardagens utmaningar.  

 

Bokningar görs hos Johanna tel: 0760 – 53 43 93  

 

 

Kundrecensioner

Felicia L.

Jätte duktig och super trevlig!😇

Betyg: 5

Meri K.

Professionell, nogrann och jättetrevlig!

Betyg: 5

Anna-Lena W.

Tack Johanna för bästa 2 timmarna hos dig med ansiktsbehandling Delux Såå nöjd men så är du också den bästa .

Betyg: 5

Hilma L.

Otroligt trevlig och professionell personal! Gjorde färgning av fransar och bryn samt formning av bryn. Blev jätte nöjd med resulterat. Kommer definitivt tillbaka!

Betyg: 5

Boka Tid