Tandblekning

Tandblekning på Gothia Kliniken i Göteborg

Gothia Kliniken erbjuder effektiv tandblekning för dig i Göteborg. Med den namnkunniga och populära metoden från Brilliant Smile blir du snabbt av med missfärgningar på tänderna och återfår ett skinande vitt leende. Att göra tandblekning på Gothia Kliniken i Göteborg är perfekt för dig som är ute efter mycket goda och synliga resultat. Vår tandblekare Johanna  är utbildade och certifierade av Brilliant Smile och tandläkare. Tandblekningsmetoden med Brilliant Smile bleker dina tänder utan att de tar skada. För att följa de nya EU-reglerna så samarbetar Gothia Kliniken ihop med Tandläkare

Boka din behandling direkt hos vår cert. tandblekare Johanna via vårt onlinebokningssystem   bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Boka tid för tandblekning i på Gothia Kliniken i Göteborg redan idag!

Att skratta och le är hälsobringande och en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Slutresultatet efter en tandblekning hos oss i Göteborg ger inte bara ett vackrare leende och vitare tänder, du kommer förhoppnings le oftare och mer obehindrat då det många gånger bidrar till att fler får en bättre självkänsla. Att kunna skratta och le är en väldigt viktig del för ett hälsosamt och trivsamt liv.

Blek tänderna med Led Pro plasmaljustekniken, den mest effektiva på marknaden

På Gothia Kliniken i Göteborg utförs tandblekning med gelé från Brilliant Smile och med den nya tekniken Led Pro plasmaljus. Det är en metod som är mer skonsam och du undkommer oftast ilningar och isningar i tänderna. Det är den mest effektiva metoden för ett vitt skinande leende med ett hållbart resultat. Klinik tandblekningen tar ca 90 min och går till på följande sätt: Som steg ett poleras tänderna på ett mycket skonsamt sätt för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter läggs en protector för att skydda tandhalsarna och tandköttet. Som steg tre blir dina tänder blekta med Brilliant Smile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med ett plasmaljus i ca 20 min, detta upprepas fyra gånger där ny gel läggs på varje gång. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra/lösa upp missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra.

Tandblekning Brilliant Smile Plasma Pro Light

Pris: 2600 kr inkl NanoSeal 120 min

Pris: 2300 kr utan NanoSeal

Varför är det bra med NanoSeal? Efter din behandling är det bra att försegla dina tänder med NanoSeal. Detta görs så du inte behöver vänta 3 dygn efter din tandblekning för äta eller dricka saker som innehåller färg som t.ex vin, kaffe, te, rödbetor, ketchup mm eller om man snusar eller röker. Det underlättar din vardag direkt efter behandlingen och du slipper att tänka på mat och dryck  som kan missfärga dina tänder direkt efter behandlingen.

Behandlingsprocessen i korthet

1. På kliniken fylls en hälsodeklaration i.
2. Dina tänder rengörs och putsas noggrant.
3. För att skydda tandköttet appliceras en Protector
4. Blekningsgele läggs sedan på tänderna
5. Tänderna belyses med en speciallampa med nyaste tekninken Plasma Pro

Steg 4 och 5 upprepas 4 ggr för bästa resultat.

Om kund önskar appliceras NanoSeal efter behandlingen. Detta gör att du kan äta och dricka föda med färgämnen direkt efter din tandblekning utan att tänderna missfärgas.

Vanliga frågor:

1. Hur länge håller en tandblekning?

Hur länge en tandblekning håller är väldigt individuellt och det finns många aspekter som spelar in. Dina levnadsvanor är givetvis den största aspekten, där åldrande, medicinering och kost har stor påverkan. Mycket rökande, snusande och kaffedrickande är vanliga bidragande orsaker till gulnande tänder. För att säga på ett ungefär så brukar våra patienter generellt sätt vilja göra en ny behandling efter 1-5 år, ett ganska brett tidsspann. Vissa nöjer sig med en behandling medan vissa gör två för att uppnå önskvärt slutresultat

2. När kan man äta efter?

Efter en tandblekning på Gothia Kliniken med Brilliant Smile rekommenderar vi alltid våra patienter att avstå från tobak, färgad mat och dryck minst 72 timmar efter avslutad behandling. Mat och dryck som innehåller extra mycket syra och färg och som kan missfärga tänderna är till exempel kaffe, te, rött- och vitt vin, nikotin, blåbär, rödbetor, äpplen, citrusfrukter, Coca cola, läsk, soja och ketchup.

Ett alternativ är annars att applicera NanoSeal Total+ som ett sista moment i din behandling vilket gör att du kan äta och dricka precis som du vill i samma stund som du lämnar salongen.

En bra vana att införskaffa sig är att skölja munnen med vanligt kranvatten ett par gånger efter varje måltid för att bli av med överflödig färg och syra från mat och dryck. Att borsta tänderna efter varje gång du ätit eller druckit är ingen bra idé då du riskerar att borsta in färg och syra i emaljen, vilket i sin tur kan leda till missfärgningar i tänderna.

3. Hur går en tandblekning till på Gothia Kliniken?

På Gothia Kliniken utförs tandblekning med gelé från Brilliant Smile och Led Pro plasmaljus. Det är en metod som är mer skonsam och du undkommer oftast ilningar och isningar i tänderna. När behandlingen är igång stryks en blekningsgel ut på tänderna, därefter aktiveras gelen av plasmaljus. Metoden är effektiv och snabb för dig som vill få vitare tänder utan missfärgningar. Efter behandlingen på 120 minuter kommer du få ett tydligt resultat med märkbart renare och vitare tänder. Resultatet kan variera beroende på ursprungsfärg och tandhälsa.

4. Varför välja Brilliant Smile?

BrilliantSmile-tandblekning är förmodligen en av de skonsammaste tandblekningsmetoderna i världen! Samtliga BrilliantSmile tandblekningspreparat är noggrant utprovade, medicintekniskt CE-märkta, godkända av socialstyrelsen och EU och sist men inte minst PH-neutrala. Detta gör att Brilliant Smiles kunder tryggt kan vända sig till oss med vetskapen att deras tandemalj ej kommer att skadas utav tandblekning.

Brilliant Smile; Snabbt, Säkert, Effektivt, Kundanpassat och Proessionelt samt godkänt av socialstyrelsen och EU

 

Brilliant Smile munvårdsprodukter, tandkräm och munskölj, 3 stegs modellen

Använd trestegsmetoden för bästa resultat och för vitare tänder. Produkterna är att rekommendera för att få ett skinande vitt leende. BrilliantSmile munvårdsprodukter säljs på kliniken i Göteborg. Tre stegs modellen är ett set med tre produkter som hjälper dig att få ett vitare leende. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som löser upp ytliga beläggningar och motverkar att nya missfärgningar fäster på tänderna.

Priser munvårdsprodukter:

tandblekning från brilliant smile

1  x  Whiteningevo Mouthrinse – Munskölj 149 kr
        Munskölj med Whitening som löser upp synliga missfärgningar

1  x  Whiteningboost toothpaste – Boost tandkräm 99 kr
        Intensivkur för bortagning av missfärgningar

1  x  Whiteningevo  toothpaste – Evo whitening tandkräm 149 kr
        Uppbyggande tandkräm som löser upp beläggningar och skyddar tänderna

Instruktioner:

• Whiteningevo Mouthrinse – 
Skölj med 10 ml munskölj i 1 minut 2 gånger dagligen före tandborstning.

• Whiteningboost toothpaste – 
Använd 2 gånger dagligen i minst 2 veckor.

• Whiteningevo Toothpaste – 
Underhåll sedan med Brilliant Smile Whiteningevo toothpaste. Använd 2 gånger dagligen i kombination med Brilliant Smiles Whiteningevo Mouthrinse.

Boka Tid