Global Eyecon Ögonbehandling

Global Eyecon – den nya generationens ögonbehandling!

Global Eyecon är en unik behandling som jobbar med flera olika delar i åldringsprocessen. Behandlingen är specifikt framtagen för det känsliga området runt ögonen för att korrigerar linjer, påsar och mörka ringar, pigmenteringar och försämrad elasticitet.

Boka direkt via vårt onlinebokningssystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Vad är Global Eyecon?

Behandlingen med Global Eyecon har speciellt tagits fram eftersom huden runt ögonen är mycket känslig. Den är 5 gånger tunnare än i övriga ansiktet, har en högre koncentration av blodkapillärer och muskler som vi gestikulerar med. I och med detta uppkommer ofta de första tecken på åldrande med försämrad elasticitet där.

 

Vad kan behandlas med Global Eyecon?

Global Eyecon ger en kraftig hudförbättring av området runt ögonen och mellanansiktet. Behandlingen ger en finare/starkare hud kring ögonen, minskar dåsighet och minskar pigmentering kring ögonen.

  • Hängande ögonlock
  • Påsar under ögonen
  • Mörka ringar under ögonen
  • Försämrad elasticitet
  • Mimiska linjer

Hur går behandlingen med Global Eyecon till?

Varje behandling består av tre moment som inleds med en kemisk peel som reducerar ålders och- trötthetstecken och verkar depigmenterande, i nästa steg appliceras en vial med aktiva ingredienser som slussas ner i huden med hjälp av micropen. Avslutningsvis appliceras en lugnande och svullnadsdämpande ögonmask som får ligga på ett tag.

Hur många behandlingar behövs med Global Eyecon?

För bästa resultat upprepas behandlingen 3 gånger med 2-3 veckors mellanrum. Därefter kan man göra en behandling var sjätte månad för att underhålla resultatet.

Gör behandling med Global Eyecon ont?

Det kan uppstå en lätt smärta då man slussar ned mixturen med de aktiva ingredienserna då detta görs med en Micropen. Neutraliseringen av den kemiska peelingen kan även svida smått.

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Inför natten efter behandlingen med Global Eyecon så bädda gärna rent med ett örngott för att undvika riskerna för att smuts kommer in idet behandlade området. Se till att använda och ha rätt eftervård/ögonprodukter med ett hög SPF som hjälper dig att bibehålla effekten. Din behandlare visar dig vad som passar just dig! Undvik även att sola de närmaste 2 veckorna använd gärna solskydd 50 SPF och solglasögon.

Finns det några biverkningar?

En diskret svullnad/rodnad kan uppstå efter behandlingen. Viktigt är att skydda sig mot direkt sol efter en behandling då detta annars kan ge en pigmentering i det behandlade området.

Pris Global Eyecon

  • 1 behandling –2200 kr
  • 3 behandlingar kur – 5600 kr

För bästa resultat rekommenderas behandling 3 gånger med 2-3 veckors mellanrum

 


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Belkyra, Trådlyft och Injektionsbehandlingar

Klicka här

Boka Tid