Hyalase

Behandling med Hyalase på Gothia Kliniken i Göteborg, borttagning av fillers/hyaluronsyra.

Hyalase (Hyaluronidase) är en en familj av enzymer som hjälper till att katalysera nedbrytning av hyaluronsyra (HA). Det är det enda preparat som löser upp en hyaluronsyra baserad filler och det enda medel som snabbt kan häva en komplikation.

Boka din Hyalasebehandling via vårt onlinesystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Borttagning av Fillers med Hyalase

Hyalase (Hyaluronidase) är ett enzym som finns naturligt i människokroppen och det bryter ned hyaluronsyra som används i fillers. Fillers som har injicerats felaktigt kan ge ett klumpigt eller asymmetriskt utseende och injektioner av Hyalase löser upp dessa fillers och motverkar effekterna och korrigering sker. Detta gör att injicerade ämnen snabbt bryter ned hyaluronsyra i mindre delar och kan lättare absorberas av kroppens naturliga upptagningsförmåga. Hyalase är ett godkänt läkemedel som bryter ner hyaluronsyra, efter injicering. Det är viktigt att Hyalase finns tillgängligt på alla kliniker som utför injektioner med hyaluronsyra, för att snabbt och säkert kunna ta bort fillers och hindra komplikationer.

Hur går behandlingen med Hyalase till?

Med detta läkemedel kan vi nästintill punktmarkera området vi vill lösa upp genom att anpassa en dos och injektionsdjup. Vi kan använda Hyalase för att korrigera oönskade filler i olika områden i ansikte och kropp. Oftast korrigerar vi dåligt injicerade fillers i läppar, under ögon, kind, haka mm, vilket återställer den naturliga formen och volymen i ansiktsdragen. Injiceringen av Hyalase tar ungefär 5-10 minuter. Hyalase injiceras på de områdena man vill ta bort oönskad filler och det tar bara några timmar tills Hyalase bryter ner den oönskade fillern. Effekten startar direkt och är märkbar redan efter 12 timmar. Sluteffekten ser man efter ca 1 vecka. Ibland kan du som kund behöva göra återbesök i 2-3 omgångar när vi ska lösa upp filler. Filler som legat länge eller en hårdare filler är ibland svårare att bryta ner än en relativt nybehandlad och mjukare filler.

Pris Hyalase – borttagning av filler

  • 1 besök – pris 2300 kr, om proceduren behöver upprepas kostar besöket 700 kr (gäller inom 2 v från första besöket)

 


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Hyalase, Trådlyft och Injektionsbehandlingar

Klicka här

 

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid