Profhilo

Behandling med Profhilo på Gothia Kliniken i Göteborg

Profhilo är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Boka behandlingar direkt via vårt onlinesystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Profhilo för uppstramning och reducering av slapp hud

Profhilo, biomodellering för att motverka slapphet och hudens åldrande. Genom vår behandling på Gothia Kliniken med Profhilo återställs nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Kliniska studier visar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras.

Vad är Profhilo?

Profhilo behandling är en injektionsbehandling som läggs på fasta punkter i ansikte hals eller på händer. Profhilo ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo är en stabiliserad hyaluronsyra produkt finns den kvar i huden. Profhilo är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Hur fungerar Profhilo?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper kroppen att bibehålla fukt i kroppen samt att bidra till kollagenproduktionen. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. Genom att injecera hyaluronsyra så uppstår en långsam frisättning av hyaluronsyra i huden som aktivera fyra olika typer av kollagen och elastin. Våra behandlingar med Profhilo i Göteborg återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra. Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte Profhilo behandling någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka åter fuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Hur går Profhilo behandlingen till?

Profhilo är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med Profhilo inkluderar ansikte, hals, händer och armar.

När väntas maximal effekt efter Profhilo?

Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt två månader efter genomfört behandling. Det rekommenderas två Profhilo behandlingar med en månads mellanrum. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

Behandlingsområden:

 • Händer
 • Ansikte
 • Hals
 • Armar

Pris Profhilo

 • 1 besök
  – från pris 3500 kr

 • 2 besök (kurbehandling)
  – från pris 6000 kr

 • 3 besök (kurbehandling)
  – från pris 8500 kr

Rekommenderat är att utför minst två besök med en månads mellanrum

 


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Trådlyft och Injektionsbehandlingar hos Patrik

Klicka här

 

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid