Pure Cell Treatment

Pure Cell Treatment – Stamceller för hudföryngring och glow

Pure Cell Treatment Roseroot är stamceller från rosenrot som omedelbart ger en uppbyggande effekt och långsiktigt vårdar huden. Maria Åkerberg har skapat en ekologisk ansiktsbehandling med dessa celler som kallas Pure Cell Treatment.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Vad är Pure Cell Treatment?

Pure Cell Treatment är en världsunik ansiktsbehandling med levande stamceller från växtriket. Pure Cell Treatment har tagit naturlig hudvård till en helt ny nivå med levande stamceller från Rosenrot som har en omedelbar, långsiktigt positiv effekt på huden. Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandlingen påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelse med hjälp av den näringsrika livskraften i Rosenrot. Behandlingen tar vara på naturens allra mest kraftfulla antioxidanter och vitaminer som ligger inkapslade i växtens cellmembran. De levande cellerna extraheras, färskpressas och masseras sedan in i huden med en direkt effekt och ett varaktigt resultatet.

Hur fungerar Pure Cell Treatment?

Med stamceller från Rosenrot tar vi vara på växtens mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden genom att tillföra näring på nivåer som inte har varit möjliga tidigare. Samtidigt aktiveras hudens egna antioxidativa gener vilket ger den ny kraft att reparera sig själv. Resultat är hud med en omedelbar vitalitet och lyster som är långsiktigt uppbyggd på djupet. Behandlingen passar alla hudtyper, men tack vare dess uppbyggande, högaktiverande egenskaper blir resultat mest synligt på mogen hud. Med Pure Cell Treatment tillför vi högintensiv näring som ger omedelbar lyster.

Varför stamceller från Rosenrot?

Rosenrot kallas för ”The root of the Arctic” och dess stärkande, föryngrande egenskaper på huden har gjort ingrediensen känd som 2000-talets stora anti-age-tillskott. Blomman växer naturligt i den svenska skärgården och i östra Sibirien. Den är en välkänd läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper och höga innehåll av antioxidanter. Rosenrot används också som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression. Stamcellerna som används i behandlingen kommer således enbart från växtceller och är så kallade ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför kan de anpassa sig och ha positiv effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

Hur går en Pure Cell Treatment till?

Pure Cell Treatment är en signaturbehandling från Maria Åkerberg. Detta är en avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring och peeling i två steg. Ansikte, hals, nacke och dekolletage masseras med en djupgående och kraftfull massage samtidigt som levande stamceller från rosenrot slussas ner i huden. Även händer och underarmar masseras med dessa celler. I behandlingen används också en närande ansiktsbalm och en stimulerande olja för att ge din hud det bästa. Efter denna behandling kommer din hud att stråla!

Vilka resultat kan jag förvänta mig från Pure Cell Treatment?

Pure Cell Roseroot skyddar mot fria radikaler, är återuppbyggande på hudskador, gynnar cellförnyelsen och boostar aktiviteten hos hudens egna antioxidativa gener. Pure Cell Roseroot främjar även aktiviteten hos de gener i huden som bestämmer kvaliteten av extracellulär matrix. Extracellulärt matrix finns i alla typer av vävnad, men särskilt mycket i bindväv och brosk.

Det här händer med din hud

 • Omedelbar lyster
 • Ökad cellförnyelse
 • Egna hudceller blir mer motståndskraftiga
 • Ökat skydd mot fria radikaler
 • Kollagenproduktionen stimuleras
 • Hudens skyddande syramantel byggs upp
 • Reparationssystemet i huden påskyndas
 • Ökad vitalitet och spänst
 • Långsiktigt återuppbyggd hud

När ser man resultat?

Resultatet kommer direkt efter ansiktsbehandlingen och det blir även ett långsiktigt resultat om man väljer att utföra en behandling ca var 6:e vecka.

Hur ofta kan man göra behandlingen med Pure Cell?

Vi rekommenderar en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var sjätte vecka, kompletterad med en bra hudvårdsrutin hemma.

Vilka kan behandlas med Pure Cell?

Behandlingen kan utföras av alla. Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka på just de områden som huden behöver går det att genomföra behandlingen oavsett hudtillstånd. Och, vid vilken tid som helst på året när huden behöver stärkas och revitaliseras.

Pris Pure Cell Treatment

 • Pure Cell Basic – 1695 kr (Produkterna i behandlingen är ekologiska och kommer från Maria Åkerberg. Behandlingstid ca 75 min)
 • Pure Cell Dermapen – 1995 (Samma procedur men man slussar ned stamcellerna djupare med hjälp av dermapen)

 

 


Kundrecensioner

Felicia L.

Jätte duktig och super trevlig!😇

Betyg: 5

Meri K.

Professionell, nogrann och jättetrevlig!

Betyg: 5

Anna-Lena W.

Tack Johanna för bästa 2 timmarna hos dig med ansiktsbehandling Delux Såå nöjd men så är du också den bästa .

Betyg: 5

Hilma L.

Otroligt trevlig och professionell personal! Gjorde färgning av fransar och bryn samt formning av bryn. Blev jätte nöjd med resulterat. Kommer definitivt tillbaka!

Betyg: 5

Boka Tid