Sunekos

Behandling med Sunekos på Gothia Kliniken i Göteborg, bli av med mörka ringar under ögonen.

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? Har du provat olika krämer och behandlingar utan resultat? Då rekommenderar vi Sunekos med sina unika egenskaper!

Boka behandlingar direkt via vårt onlinesystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Sunkeos med unika egenskaper för att återställa hudens kvalitet och balans.

Sunekos är speciellt gjord för att reducera och ta bort påsar under ögon och mörka ringar orsakat av ytliga kärl. Sunekos är en unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat. Produkten Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av 14 st aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet.

Hur funkar Sunkeos?

Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin ,vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

Vilka är fördelarna med Sunekos?

Behandlingar med Sunekos rättar till och förbygger tecken på åldrande. Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin samtidigt som den återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

Hur lång tid tar en behandling?

Varje behandling tar i snitt ca 20 minuter. Beroende på vilket område man behandlar så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på mellan 2-3 veckor.

Behandlingsområden för Sunkeos:

 • Mörka ringar under ögon
 • Ögon (påsar och hålighet)
 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolltage
 • Händer

Pris Sunekos

 • 1 besök 2ml
  – pris 2000 kr

 • 3 besök 6 ml (kurbehandling)
  – pris 5000 kr

Rekommenderat är att utför minst tre besök med två veckors mellanrum


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Trådlyft och Injektionsbehandlingar

Klicka här

 

 

Boka Tid