Belkyra – mot dubbelhaka

Belkyra – injektionsbehandling på Gothia Kliniken, reducera dubbelhakan!

Belkyra är ett ämne som injiceras för att reducerar fettcellerna under hakan och därmed ge hakprofilen ett bättre utseende.

Boka direkt via vårt onlinebokningssystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Belkyra – injektionsbehandling mot dubbelhaka

Belkyra är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan och som gradvis kan förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. Belkyra är ett läkemedel som har godkänt för behandling av dubbelhaka. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling. Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående. Belkyra ger också uppstramning av huden i området. Den verksamma substansen är oxicholsyra som injiceras med en tunn nål in i fettkudden.

Hur går behandlingen till?

I första skedet utförs en noggrann konsultation. Före behandlingen märker man sedan ut behandlingsområdet och använder en speciell prickmall som appliceras på huden för att få en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 15-25 små stick. Behandlingen innebär inget stort obehag, men man kan få bedövning eller lite kyla mot området vilket känns skönt. Behandlingstid totalt ca 30 – 0 min med konsultation.

När ser man resultat?

Man börjar se resultat mellan 3 – 6 veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter ca 8 veckor. Resultatet är permanent.

Hur många behandlingar behövs?

I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-4 behandlingar.

Finns det några biverkningar?

Man kan få små blåmärken första dagarna. Det är också normalt med måttlig svullnad första veckan och därefter en övergående
fasthet i behandlingsområdet. Biverkningarna är milda och brukar inte sitta i särskilt länge. Injektioner utförs ej på gravida och ammande.

Pris Belkyra

  • Belkyra (två ampuller) – från 8900 kr per behandling. Vid behandling 3-5 ges 20% rabatt som vipkund. Antalet injektioner (ampuller) och behandlingstillfällen beror på kundens individuella behov.

 


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Belkyra, Trådlyft och Injektionsbehandlingar

Klicka här

 

Boka Tid