Läppförstoring

Fillers, läppförstoring, teartrough, kindben mm – läs om våra behandlingar.

På Gothia Kliniken utför vi läppförstoring, rynkreducering och ansiktskonturering med fillers Stylage, Juvéderm och Restylane. Vår personal är legitimerade och certifierade för injektionsbehandlingar och utför alla behandlingar med en stor noggrannhet. Vi erbjuder våra kunder en kostnadsfri konsultation där vi skräddarsyr ett förslag på en behandling som är noggrant utvald för dig. Med hjälp av fillers kan du göra snabba förändringar av ditt utseende som ger naturliga samt hållbara resultat.

Så här går en läppförstoring till

En läppförstoring är en enkel och snabb behandling där en gelé baserad på hyaluronsyra (finns naturligt i kroppen) injiceras som fyller ut och jämnar ut läpparna. En läppförstoring ger volym till läpparna och man har stora valmöjligheter både av material och utseende på läpparna. Själva behandlingen är enkel att genomföra och tar i regel ca 20 – 30 min. Man får ett synligt resultat omedelbart som är hållbart i ca 6 – 12 månader. Det finns en rad olika bedövningar att välja på vid en läppförstoring oftast räcker det med det bedövningsmedlet som är i gelén ihop med kyla och bedövningskräm/spray.

Certifierade behandlare och injektionsmaterial

Behandlingarna på Gothia Kliniken utförs av en erfaren leg. specialist sjuksköterska med 10 års erfarenhet i injektionsbranschen. Vi uppdaterar oss ständigt i nya rön och  använder de säkraste behandlingsteknikerna för att undvika komplikationer vid en läppförstoring. Vi utför även alla behandlingar med de säkraste, certifierade och mest kända märkerna: Juvéderm, Restylane och Stylage, detta för kundens säkerhet och trygghet.

Restylane, Stylage och Juvéderm

Vissa fillers material är anpassade för just läppförstoring och andra för kindben eller smårynkor mm. Restylane, Styalge och Juvéderm är en gel som består av en stabiliserad hyaluronsyra som diskret bygger upp en mjuk volym i läpparna. Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i kroppen.

Botox och Azzalur

Botox och Azzalur injiceras i musklerna med små stick under huden och får muskeln att slappna av. Detta leder till att rynkor och ojämnheter i huden eller läpparna slätas ut. Vissa rynkor, framförallt de i pannan, mellan ögonen och runt ögonen uppkommer av att ansiktsmuskulaturen dras ihop och huden bildar små veck och rynkor. I muskeln verkar botox genom att blockera nervimpulser till muskeln i området som injicerats.

Bli VIP-stamkund – få upp till 20% rabatt

Som VIP-stamkund får du alltid 10% rabatt på alla injektioner upp till 1 ml eller 1 område med Botox. Du får även 20 % i rabatt om du behandlar dig med över 1 ml och gör fler än 1 område med botox. Du får även våra nyhetsbrev fyllda med erbjudanden och event.

Bli VIP-stamkund: maila ordet VIP klinik + ditt namn och telefonnummer till gothiakliniken@gmail.com

Bokning av behandling

Vill du boka tid för en läppförstoring? Du är välkommen att boka din tid via bokadirekt eller ett samtal: 0737 88 30 71

Hitta oss i Göteborg


Bli VIP-Kund och få fina rabatter på Trådlyft och Injektionsbehandlingar hos Patrik

Klicka här

 

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid