FAQ

Frågor & Svar

Vanliga frågor om tandblekning

Största skillnaden är varierande resultat. Det finns flera olika metoder att bleka tänderna på, allt ifrån tandkärm till tandblekningsstripes till tandblekningsgelé med plasmaljus. Inne i vår salong i Göteborg utför vi tandblekning med tandblekningsgelé med plasmaljus från välrenommerade Brilliant Smile. Det är en effektiv metod som ger skinande och hållbara resultat. 

De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Något som kan få missfärgningar att uppkomma är tobak, mat och dryck som innehåller extra mycket färg och syra. Exempel på det är kaffe, rött- och vitt vin, nikotin, blåbär, rödbetor, äpplen, citrusfrukter, läsk, soja och ketchup.  En bra vana att införskaffa sig är att skölja munnen med vanligt kranvatten ett par gånger efter varje måltid för att bli av med överflödig färg och syra från mat och dryck.

Vanliga frågor om massage

Vi erbjuder flera olika varianter på avkopplande massage i Göteborg. Alltifrån klassisk ryggmassage och helkroppsmassage till idrottsmassage, ansiktsmassage, hot-stonemassage, spamassage, healingmassage och energikick-ryggmassage. Läs gärna mer om vad våra behandlingar innebär under fliken ”massage”

Vanliga frågor om Botox

De allra vanligaste injektionerna vi ger med Botox är mot argrynka, panna, rökrynkor, lip flip och kråkfötter. Vi utför även behandlingar med Boxtox mot armsvett, migrän, tandgnisselgummy smile, bunny smile och händande mungipor. 

Hållbarheten varierar beroende på styrka i muskel samt andra parametrar. Generellt sätt håller Botox i cirka 3-4 månader

Vanliga frågor om fillers och läppförstoring

Hos Oss Klinik i Göteborg utförs fillers och läppförstoring med olika varianter på gelRestylane, Stylage, Theosyal, Belotero och Juvéderm 

 

De vanligaste områdena för fillers är:
 

  • Läpparna (volym och kontur) 
  • Från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket)
    – Påsar, veck under ögon (tear trough)
    – Kinderna och hakan (form, volym och kontur)
    – Näsrygg (korrigering)
    – Mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor) 

Det finns flera aspekter som avgör hur länge fillers håller, beroende på vävnad, ålder och material. I regel håller det mellan 6 månader upp till ett år. Vissa behöver fylla på tidigare för att bibehålla önskad volym. 

Vanliga frågor om ögonfransförlängning

Beroende på var dina naturliga fransar befinner sig i sin livscykel håller en ögonfransförlängning i cirka 3-5 veckor.  

Vi brukar rekommendera en påfyllning efter ungefär 3 veckor för att bevara snygg fyllighet. 

Vanliga frågor om hudvård och ansiktsbehandling

Våra professionella hudterapeuter konsulterar och anpassar hudvårdsbehandlingarna efter din hudtyp och dina behov. Vi utför både medicinsk hudvård och klassiska ansiktsbehandlingar. Behandlingarna är fuktgivande, lugnande, rengörande och vitaliserande. 

Vi jobbar med olika inriktningar. För den mer medicinska hudvården använder vi oss av högklassiga och effektiva produkter från Nimue. Vi har även ett ekologiskt alternativ från Maria Åkerberg som är ett Svenskt märke. 

Det går alldeles utmärkt att kombinera en ansiktsbehandling med en annan behandling. Låt oss bara veta det vid bokningstillfället.  

Boka Tid