Produkter

På Gothia Kliniken jobbar vi med noga utvalda produkter för bästa resultat för din hud


Maria Åkerberg

Sveriges främsta professionella varumärke inom ekologisk hudvård. Vi använder bara ingredienser som bygger upp huden och håret utan att störa den naturliga processen i varken kroppen eller naturen. Våra djupverkande produkter innehåller enbart naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden fukt, vitaminer och fettsyror.

Maria Åkerberg innehåller bara naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden all näring den behöver för att hålla sig frisk och vacker. Syntetiska ingredienser torkar ut huden, saknar fettsyror, vitaminer och antioxidanter, är svåra för naturen att bryta ner och lagras i kroppen hos både djur och människor. Produkterna innehåller därför inga kemiska förtjockningsmedel, konserveringsmedel eller mjukgörare. Vi låter istället olika förnyelsebara växtoljor såsom kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor göra jobbet samtidigt som de bidrar till en mer hållbar användning av naturens resurser. Vi tror inte på kemiska doftbärare och väljer eteriska oljor som är naturens egna parfymämnen. Vi använder heller inga färgämnen utan våra produkter får sin färg från ingredienserna. Vi värnar om djuren och använder därför inga animaliska ingredienser. Däremot vill vi gynna bibeståndet och har därför bivax och honung i ett antal produkter.

Maria Åkerberg Facial Kit Clearing • Se priser (2 butiker) »Tio anledningar att välja Svensk Hudvård från Maria Åkerberg

1.  Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp
3. Hög kvalitet till ett bra pris
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt – högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga
8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter


Nimue

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd). De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

nimue


Dr Grandel

Ampuller med enbart aktiva ingredienser för en vackrare hy. Dr. F. Grandel var en kemist och nutritionist och hade lite intresse för framställning av mjöl. Istället fascinerades han av kvarnens biprodukter, vetex och kli och sökandet efter sätt att bevara dem och göra dem användbara för mänsklig näring. Hans genombrott kom i samband med utvecklingen av Epigran, ett multiaktivt extrakt som utvinns från vetegrodden och som i 70 år bevisat sig vara ett “hemligt vapen” inom den kosmetiska branschen med sin utjämnande och uppstramande effekt. DR. GRANDEL har varit mycket framgångsrika i att utveckla och tillverka ampuller med aktiva ingredienser för den professionella skönhetsmarknaden. Skönhetsextrakt i glasampuller har blivit oumbärligt inom professionell hudvård. Hemligheten med DR. GRANDELs ampuller ligger i deras effektivitet. Varje glasampull innehåller bara aktiva ingredienser och fördelen med denna typ av förpackning gör det möjligt att förse huden med högkoncentrerade näringsämnen. Ampullerna kan användas som en behandlingskur eller som en extra daglig kur.
Hur ofta? Valet är dit.


Brilliant Smile munvårdsprodukter, tandkräm och munskölj, 3 stegs modellen

Använd trestegsmetoden för bästa resultat och för vitare tänder. Produkterna är att rekommendera för att få ett skinande vitt leende. BrilliantSmile munvårdsprodukter säljs på salongen. Tre stegsmodellen är ett set med tre produkter som hjälper dig att få ett vitare leende. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som löser upp ytliga beläggningar och motverkar att nya missfärgningar fäster på tänderna.

1  x  Whiteningevo Mouthrinse
        Munskölj med Whitening som löser upp synliga missfärgningar

1  x  Whiteningboost toothpaste
        Intensivkur för bortagning av missfärgningar

1  x  Whiteningevo  toothpaste
        Uppbyggande tandkräm som löser upp beläggningar och skyddar tänderna

Instruktioner:
• Whiteningevo Mouthrinse
Skölj med 10 ml munskölj i 1 minut 2 gånger dagligen före tandborstning.
• Whiteningboost toothpaste
Använd 2 gånger dagligen i minst 2 veckor.
Underhåll sedan med Brilliant Smile Whiteningevo toothpaste.
• Whiteningevo Toothpaste
Använd 2 gånger dagligen i kombination med Brilliant Smiles Whiteningevo Mouthrinse.

tandblekning från brilliant smile


Thatsó On The Go DARK

Pris: 299 kr finns till försäljning på kliniken

En Brun utan sol lotion i spray flaska, med en doft av karakteristisk mandel. Ger en gyllene omedelbar solbränna på ansikte och dekolletage, men även på resten av din kropp om så önskas. DHA formulan i kombination med en vacker bronzer ger en omedelbar naturlig gyllene brun solbränna. Ger inga fula fläckar när färgen försvinner. Lämnar huden mjuk, strålande och återfuktad. Behaglig doft utan spår av DHA lukter. Färg utvecklas efter 3 till 4 timmar därefter är det okej att komma i kontakt med vatten eller svettas. Rekommenderas för ansikte, dekolletage. Applicera på ren hud. Håll på ca 20 cm från det område som skall behandlas. Börja spraya ovanför huvudet, gå i lodräta rörelser upp och ner ganska snabbt för att undvika över applicering. Torka och blanda området om det behövs eller använd en hårfön för att torka.

Aktiva ingredienser:

Dihydroxiaceton (DHA): när socker reagerar med aminosyror på hudens hornlager, skapas en gulbrun aggregat som ger huden en gyllenbrun ton. DHA är inte alls skadligt och inte har några biverkningar. Färgen är tillfällig och försvinner med cellförnyelsen. Hur djup färgen blir avgörs av koncentrationen av DHA. Aloe (Aloe barbadensis): aloe extrakt med återfuktande effekt. Huden blir mjuk och smidig. Andra funktioner är: smärtstillande effekt på inflammationer, skyddande effekt på epidermis, långsiktigt återfuktande effekt.

 

 

 

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


 

Boka Tid