Produkter

På Gothia Kliniken jobbar vi med noga utvalda produkter för bästa resultat för din hud

För rådfrågning kring våra produkter kontakta vår hudterapeut 0760 – 53 43 93 eller maila gothiakliniken@gmail.com


Maria Åkerberg

Sveriges främsta professionella varumärke inom ekologisk hudvård. Vi använder bara ingredienser som bygger upp huden och håret utan att störa den naturliga processen i varken kroppen eller naturen. Våra djupverkande produkter innehåller enbart naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden fukt, vitaminer och fettsyror.

Maria Åkerberg innehåller bara naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden all näring den behöver för att hålla sig frisk och vacker. Syntetiska ingredienser torkar ut huden, saknar fettsyror, vitaminer och antioxidanter, är svåra för naturen att bryta ner och lagras i kroppen hos både djur och människor. Produkterna innehåller därför inga kemiska förtjockningsmedel, konserveringsmedel eller mjukgörare. Vi låter istället olika förnyelsebara växtoljor såsom kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor göra jobbet samtidigt som de bidrar till en mer hållbar användning av naturens resurser. Vi tror inte på kemiska doftbärare och väljer eteriska oljor som är naturens egna parfymämnen. Vi använder heller inga färgämnen utan våra produkter får sin färg från ingredienserna. Vi värnar om djuren och använder därför inga animaliska ingredienser. Däremot vill vi gynna bibeståndet och har därför bivax och honung i ett antal produkter.

Maria Åkerberg Facial Kit Clearing • Se priser (2 butiker) »Tio anledningar att välja Svensk Hudvård från Maria Åkerberg

1.  Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp
3. Hög kvalitet till ett bra pris
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt – högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga
8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter

 


Nimue

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd). De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

nimue


Dr Grandel

Ampuller med enbart aktiva ingredienser för en vackrare hy. Dr. F. Grandel var en kemist och nutritionist och hade lite intresse för framställning av mjöl. Istället fascinerades han av kvarnens biprodukter, vetex och kli och sökandet efter sätt att bevara dem och göra dem användbara för mänsklig näring. Hans genombrott kom i samband med utvecklingen av Epigran, ett multiaktivt extrakt som utvinns från vetegrodden och som i 70 år bevisat sig vara ett ”hemligt vapen” inom den kosmetiska branschen med sin utjämnande och uppstramande effekt. DR. GRANDEL har varit mycket framgångsrika i att utveckla och tillverka ampuller med aktiva ingredienser för den professionella skönhetsmarknaden. Skönhetsextrakt i glasampuller har blivit oumbärligt inom professionell hudvård. Hemligheten med DR. GRANDELs ampuller ligger i deras effektivitet. Varje glasampull innehåller bara aktiva ingredienser och fördelen med denna typ av förpackning gör det möjligt att förse huden med högkoncentrerade näringsämnen. Ampullerna kan användas som en behandlingskur eller som en extra daglig kur.
Hur ofta? Valet är dit.


Holistic

Kompromisslös kvalitet. Våra produkter är utvecklade av vårt eget team i nära samarbete med våra leverantörer, så att vi har full kontroll över innehåll, kvalitet och effekt. Produkterna är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Vi kompromissar aldrig utan jobbar hårt för att ta fram bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet.

Vår produktfilosofi:

Ekologiskt, så långt det är möjligt
RawFood, så långt det är möjligt och relevant
GMO-fritt, alltid!
Rena produkter, utan onödiga tillsatser
Lättupptaglighet, alltid vårt fokus
Kvalitetssäkring , enligt Svensk Egenvårds branschriktlinjer
Kvalitetstillverkning. Enligt Svensk Egenvårds standard.
Mjölk- och glutenfritt, hela vårt sortiment förutom vassleprotein (komjölk)

Certified for self-care: Certifieringskriterierna för Säkra kosttillskott till konsument (Certified for self-care) baseras på myndighetskrav, branschriktlinjer och krav från ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder.

EKO- och KRAV-certifiering: Holistic är ekologiskt certifierade enligt EU-förordning 834/2007 som utgör grunden för en hållbar utveckling av ekologisk produktion. Holistic är även certifierade enligt KRAV som är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.Se listan över alla produkter som är ekologiskt certifierade. Se certifikat.

Alla Holistics produkter är vegan förutom:

BenStark (vitamin D från fårull)
D-vitaminprodukter (vitamin D från fårull)
Hår Hud Naglar (keratin från fårull)
ImmunBalans (vitamin D från fårull)
Inflamino (vitamin D från fårull)
Körtelextrakt (animaliska)
MultiVitamin (vitamin D från fårull)
SuperVitalis (vitamin D från fårull, bipollen, bidrottninggelé)
Vassleprotein (komjölk)

Doping: Holistics produkter innehåller inte ämnen som finns på WADA:s dopinglista. Holistic tar avstånd från all form av doping. Det kan dock vara värt att nämna några saker. Holistic körtelextrakt bör endast tas i samråd med läkare. Holistic Glukosaminsulfat är registrerat för användning av däggdjur. Produkten klassas som ett läkemedel i Sverige. Holistic StressBalansÖrtoIFÖrtoRenÖrtoLugn, ÖrtoDetox och AdrenaLow innehåller mellan 30–45 procent etanol vilket står på förpackningen.

För produktinformation ring Johanna på 0760 – 53 43 93


Brilliant Smile munvårdsprodukter, tandkräm och munskölj med 3 stegs modellen

Använd trestegsmetoden för bästa resultat och för vitare tänder. Produkterna är att rekommendera för att få ett skinande vitt leende. BrilliantSmile munvårdsprodukter säljs på salongen. Tre stegsmodellen är ett set med tre produkter som hjälper dig att få ett vitare leende. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som löser upp ytliga beläggningar och motverkar att nya missfärgningar fäster på tänderna.

1  x  Whiteningevo Mouthrinse
        Munskölj med Whitening som löser upp synliga missfärgningar

1  x  Whiteningboost toothpaste
        Intensivkur för bortagning av missfärgningar

1  x  Whiteningevo  toothpaste
        Uppbyggande tandkräm som löser upp beläggningar och skyddar tänderna

Instruktioner:
• Whiteningevo Mouthrinse
Skölj med 10 ml munskölj i 1 minut 2 gånger dagligen före tandborstning.
• Whiteningboost toothpaste
Använd 2 gånger dagligen i minst 2 veckor.
Underhåll sedan med Brilliant Smile Whiteningevo toothpaste.
• Whiteningevo Toothpaste
Använd 2 gånger dagligen i kombination med Brilliant Smiles Whiteningevo Mouthrinse.

tandblekning från brilliant smile


Thatsó On The Go DARK

Pris: 299 kr finns till försäljning på kliniken

En Brun utan sol lotion i spray flaska, med en doft av karakteristisk mandel. Ger en gyllene omedelbar solbränna på ansikte och dekolletage, men även på resten av din kropp om så önskas. DHA formulan i kombination med en vacker bronzer ger en omedelbar naturlig gyllene brun solbränna. Ger inga fula fläckar när färgen försvinner. Lämnar huden mjuk, strålande och återfuktad. Behaglig doft utan spår av DHA lukter. Färg utvecklas efter 3 till 4 timmar därefter är det okej att komma i kontakt med vatten eller svettas. Rekommenderas för ansikte, dekolletage. Applicera på ren hud. Håll på ca 20 cm från det område som skall behandlas. Börja spraya ovanför huvudet, gå i lodräta rörelser upp och ner ganska snabbt för att undvika över applicering. Torka och blanda området om det behövs eller använd en hårfön för att torka.

Aktiva ingredienser:

Dihydroxiaceton (DHA): när socker reagerar med aminosyror på hudens hornlager, skapas en gulbrun aggregat som ger huden en gyllenbrun ton. DHA är inte alls skadligt och inte har några biverkningar. Färgen är tillfällig och försvinner med cellförnyelsen. Hur djup färgen blir avgörs av koncentrationen av DHA. Aloe (Aloe barbadensis): aloe extrakt med återfuktande effekt. Huden blir mjuk och smidig. Andra funktioner är: smärtstillande effekt på inflammationer, skyddande effekt på epidermis, långsiktigt återfuktande effekt.

 

 

 

 

 

bkpam2144988_bokadirektdermapeel


 

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid