En anrik frisörsalong i Göteborg!

Välkommen till din frisör Oss Hår och Skönhetssalong mitt i centrala Göteborg. Hos oss har det alltid varit viktigt att vara uppdaterad och erbjuda dig som kund det senaste inom området hår och skönhet. Sedan starten år 2009 har vi expanderat och genomgått betydande ansiktslyft, allt för att du som kund ska känna dig nöjd.

En inbjudande miljö!

Låt oss introducera dig till en frisör och skönhetssalong skapad för att få alla att känna sig som hemma. Föreställ dig lokaler med en sekelskiftes känsla i modern tappning med en touch av lyx. Vi har minst sagt en interiör skapad för att få dig att slappna av och bli omhändertagen. Dessutom vill vi sätta guldkant på tillvaron och erbjuda dig noggrann konsultation och skräddarsydda behandlingar. Kombinera detta med ett fantastiskt gäng drivande, skickliga frisörer och skönhetsbehandlare. Tillsammans gör de allt för att du ska få en upplevelse i toppklass. Vi fokuserar på dig!

 

OSS syftar på gemenskap

Vårt namn ”OSS Hår och Skönhetssalong” syftar på känslan av gemenskap, du som kund ska känna när du kommer till vår salong. Vi har under alla våra verksamma år främjat samhörighet och trygghet. Vårt motto har dessutom alltid varit att sätta kundens behov i fokus och vara tillmötesgående. För oss är det en självklarhet att ge det lilla extra för du som kund ska känna dig bekväm. Kom in till en frisörsalong och klinik som tänker på helheten.

 

 

Senaste trenderna

För oss är det viktigt att vara uppdaterad på de senaste trenderna, teknikerna och nyheterna på marknaden. Vi arbetar ständigt för att utvecklas vilket är anledningen till att vi idag stolt kan säga att vi är en frisör och skönhetssalong som kan erbjuda ett helhetskoncept. I våra lyxigt inredda lokaler får alla möjlighet att bli omhändertagna på sina villkor av våra skickliga frisörer. Slappna av och njut av en avkopplande stund skapad bara för dig! Alla våra behandlingar är skräddarsydda för att skapa rätt förutsättningar för dig.

Ett helhetskoncept!

Vi har under många år strävat efter att kunna erbjuda dig som kund ett helhetskoncept. Det vill säga att vi utöver våra frisörer har tillgängliga hudterapeuter och spaterapeuter. Vi har dessutom en specialistsjuksköterska som kan erbjuda injektioner. Salong Oss vill underlätta för dig genom att erbjuda allt under samma tak. Vi har samlat frisör, klinik och skönhetsbehandlingar på en plats i centrala Göteborg. För oss har det alltid känts essentiellt att skapa en plats ämnad för dig som söker lyx och tillfälle att skämma bort dig själv. Vi har därför skapat ett brett utbud av behandlingar optimala för dig. Hos oss kan du unna dig skönhet och omsorg som du är värd. Vi har under åren även insett vikten av att få tid för sig själv och lyckats följa upp kunders önskemål, utvecklats och anpassat behandlingsutbudet efter detta!

Bröllop – viktigaste dagen i ditt liv!

Bröllopsuppsättning hos Frisörsalong OssEtt naturligt steg i utvecklingen var att erbjuda par som gifter sig ett optimalt tillfälle för lyx! Salongen har därför skapat ett speciellt rum kallat ”White Room” för besök inför bröllop. Helt enkelt ett eget bröllopsrum där du med lite bubbel i handen kan få det lite extra lyxigt och avskilt från övriga salongen. Oavsett om du önskar uppsättningar, styling, make upp eller något annat inför bröllopet hjälper vid dig. Dessa tjänster är några av våra specialiteter som också blivit väldigt populära genom åren. Med plats för hela sällskapet, brudtärnor och brud så tar våra specialutbildade frisörer hand om stylingar, uppsättningar och makeuper. Välkommen att besöka oss i vårt White Room. Självklart ska det finnas en specifik plats för dig och ditt sällskap när det vankas bröllop. Kanske den viktigaste dagen i ditt liv väntas och vill vara med på ett hörn!

Hårförlängningar och extensions

En annan av salongens specialiteter som blivit både populärt och utmärkande i vår verksamhet är hårförlängningar/extensions. Detta ligger våra frisörer lite extra varmt om hjärtat då det gör stor skillnad för dig som kund. Det ger dessutom många möjligheter till att variera, leka med frisyrer och uttryck med enkla medel. För förlängning och förtjockning av hår används Hairtalk Extensions, som består av enbart etiskt handlat hår, och eftersom håret inte är ytskiktsbehandlat håller det dessutom för många omsättningar. Låter detta intressant, tveka inte att med att kontakta oss. Kanske känner du att det är dags för förändring! Våra otroligt skickliga frisörer hjälper gärna dig med en hårförlängning eller extensions.

 

Tid för extra spa och relax!

För oss känns det viktigt att kunna erbjuda dig som kund ännu mer lyx. Vi har därför utvecklat vårt koncept ytterligare för att kunna möta upp vardagens stress. Ett naturligt steg i denna process har varit att utvecklas åt ”spa-känslan” och erbjuda dig som kund en rad behandlingar med fokus på relax. I vår frisör del rekommenderar vi den så kallade ”spaklippningen”. Det är ett klockrent tillfälle för att slappna av och vårda håret lite extra med en specialgjord inpackning och en längre relaxerande huvudmassage i schamponeringen. Vill du veta mer om våra lyxiga spa- och relaxbehandlingar, hör av dig.

Högklassiga färgbehandlingar

Att vara frisör har sedan urminnes tider räknats som ett konstnärligt hantverk. Detta är något vi är stolta över och tycker är viktigt att behålla. Vi arbetar därför ständigt med att fortsätta utvecklas och upprätthålla en professionell nivå. Våra frisörer får även ständigt uppdatera sig i nya tekniker och produkter. Salong OSS frisörer är också speciellt utbildade på Schwarzkopfs färger som definitivt tillhör en av de ledande och bästa färgerna på marknaden. Dessa förutsättningar ser till att vi kan hålla en hög klass och standard på våra klippningar och färgbehandlingar. Det är däremot viktigt att tänka på som kund att vid färgning arbetar frisören i fråga med kemi och kommer behandla och göra sitt bästa utifrån förutsättningarna. Det är nästintill omöjligt att i alla lägen förutse kommande resultat. Självklart diskuterar vi och analyserar vi innan för att säkerställa ett optimalt resultat. För oss är det även viktigt att rekommendera produkter och skötselråd. Mycket kan vi frisörer göra under ditt besök hos oss, men det stora arbetet kvarstår när du lämnar salongen.

Rådgivning och produktrekommendationer

Frisör och Barberare produkterVi ser till att vägleda och rekommendera dig produkter. För oss är det viktigt att skapa en förståelse kring din egen betydelse kring att vårda och ta hand om ditt hår. Vi hjälper dig att välja ut produkter och ge stylingtips som underlättar för dig när du tar hand om ditt hår hemma. Tillsammans ser vi helt enkelt till att skapa rätt förutsättningar för ditt hår. Vi föreslår produkter specifikt utvalda för just dina behov. Det handlar alltså inte enbart om själva frisörbesöket, många aspekter påverkar ditt hårs välmående. Vi vill se till att hjälpa dig vårda ditt hår och skapa långsiktiga och hållbara resultat. Detta gäller både om du färgat, slingat håret eller använder extensions. Rådfråga gärna din frisör, vi har kunskapen om vilka produkter som passar just dig och din hårtyp. Vi arbetar dessutom med de främsta hårproduktsmärkena på marknaden som: Kevin Murphy, Living Proof, EVO, American Crew, Schwarzkopf, Olaplex, Brasilian Bond Builder B3, med mera.

Brazilian Bondbuilder

Vi vill gärna introducera dig för en relativt ny behandling hos våra frisörer som blivit mycket populär. Behandlingen heter Brazilian Bondbuilder och kan jämföras med Olaplex men är däremot en vidareutveckling med vissa extra fördelar. Brazilian Bondbuilder är en behandling med långvarig effekt för skadat och kemiskt behandlat hår. Effektivt och snabbt förseglas och återfuktas håret på djupet så att en normal fuktbalans upprätthålls. Håret blir friskt, smidigt och skyddas från värmeverktyg och miljöpåfrestningar. Vill du veta mer om just denna behandling skulle passa dig och ditt hår, tveka inte att fråga din personliga frisör.

Barberare en traditionell hantverkskonst!

Barberare hos Salong Oss i GöteborgFör att ytterligare fånga helheten så har vi även mött upp efterfrågan på barberare och den traditionella hantverkskonsten som en barberare utför. I vår så kallade ”Barbers Corner” tar vi hand om er som vill bli rakade med en shavette på ett traditionellt sätt med lite ansiktsmassage och varma omslag mellan rakningarna. Utöver denna behandling erbjuder vi ett mycket brett utbud av skäggvård och rakutrustning från Ruzel, American Crew, Mr Bear Family och Sharper of Sweden. Detta är en utmärkt behandling och ett perfekt tillfälle för dig som är mån om att vårda din mustasch och skägg.

 

Total makeover – våga ta steget till förändring!

Frisörsalong OSS gör en total makeoverKanske känner du att det är dags för att göra flera behandlingar på rad inom en relativt kort tidsaspekt. Då rekommenderar vi dig att göra det vi kallar för ”total makover”. I detta konceptet finns en rabattstege beroende på hur många olika behandlingar du bokar hos din frisör och skönhetsbehandlare. Ett optimalt sätt att tjäna tusenlappar på. Våga ta steget till en förändring och ett uppdaterat du. Vi hjälper dig att sätta ihop ett skräddarsytt behandlingspaket för att skapa den totala förändringen. Med vår behandlingskoordinator så planerar ni tillsammans det paket med behandlingar som passar bäst för just dig. Vår total makeover är ett perfekt koncept inför exempelvis bröllop, photo sessions, baler eller varför inte en nystart i livet. Låt oss hjälpa dig ta steget till förändring!

 

Missa inte våra nyheter & happenings!

För att vara säker på att inte missa några spännande nyheter, inspirerande inlägg och viktiga trender, följ gärna din frisör, våra inlägg och bilder på instagram och facebook @salongoss. Du kan på så sätt enkelt och smidigt ta del av flera erbjudanden och happenings som sker hos oss. Vi vill passa på att varmt välkomna dig till ett härligt och skickligt team, hos Oss Hår och Skönhetssalong i hjärtat av Göteborg!

Boka din tid online

För att det skall vara så enkelt som möjligt för dig att besöka oss kan du boka en tid online på vår frisörsalong via vårt webbokningssystem.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel

Kundrecensioner

Emelie Ö.

Johanna är jätteduktig och man kan verkligen slappna av. Så man får en avslappnade stund och bara vara.

Betyg: 5

Åsa K.

Gjorde en tandblekning hos Johanna. Hon har ett helhetstänk kring sina kunder, inlyssnande, professionell och noggrann. Jag somnade under behandlingen. Högsta betyg m a o!

Betyg: 5

Manijeh P.

Väldigt avslappnade jätte fint känsla lugnt

Betyg: 5

Maria S.

Johanna en sådan stjärna på hudvård och omhändertagande! Går alltid därifrån väldigt nöjd.

Betyg: 5

Boka Tid